Γρεβενα Εκρηξη : Ο δήμαρχος γρεβενών κ γιώργος δασταμάνης δήλωσε ότι η έκρηξη ακούστηκε και μέσα στην πόλη ενώ ο ήχος της έφτασε έως τον δήμο δεσκάτης γρεβενών .

Για την έκρηξη στα γρεβενά και τα πιθανά αίτιά της μίλησε συνάδελφος των τριών εργατών που έχασαν τη ζωή τους. Στα μαύρα τα γρεβενά για την έκρηξη και το δυστύχημα στο εργοστάσιο που στοίχισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρώί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών, . Ο θόρυβος ακούστηκε σε ολόκληρη την .

Ευτύχημα θεωρείται ότι δεν βρίσκονταν στο χώρο περισσότεροι άνθρωποι, καθώς λίγη ώρα μετά την έκρηξη θα εισέρχονταν στο ίδιο κτίριο που . Grddoacx0bujom
Grddoacx0bujom from www.pentapostagma.gr
Στα μαύρα τα γρεβενά για την έκρηξη και το δυστύχημα στο εργοστάσιο που στοίχισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρώί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών, . Για την έκρηξη στα γρεβενά και τα πιθανά αίτιά της μίλησε συνάδελφος των τριών εργατών που έχασαν τη ζωή τους. Ευτύχημα θεωρείται ότι δεν βρίσκονταν στο χώρο περισσότεροι άνθρωποι, καθώς λίγη ώρα μετά την έκρηξη θα εισέρχονταν στο ίδιο κτίριο που . Ασ στο protothema.gr, η καταστροφή από την ισχυρή έκρηξη που έγινε το πρωί της δευτέρας και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, φέρεται να . Ο δήμαρχος γρεβενών κ γιώργος δασταμάνης δήλωσε ότι η έκρηξη ακούστηκε και μέσα στην πόλη ενώ ο ήχος της έφτασε έως τον δήμο δεσκάτης γρεβενών . Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Ο θόρυβος ακούστηκε σε ολόκληρη την .

Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ.

Στα μαύρα τα γρεβενά για την έκρηξη και το δυστύχημα στο εργοστάσιο που στοίχισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρώί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών, . Ασ στο protothema.gr, η καταστροφή από την ισχυρή έκρηξη που έγινε το πρωί της δευτέρας και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, φέρεται να . Πρόκειται για έναν 46χρονο από τον πολύμυλο κοζάνης, έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το χωριό δήμητρα γρεβενών, . Ο θόρυβος ακούστηκε σε ολόκληρη την . Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Ο δήμαρχος γρεβενών κ γιώργος δασταμάνης δήλωσε ότι η έκρηξη ακούστηκε και μέσα στην πόλη ενώ ο ήχος της έφτασε έως τον δήμο δεσκάτης γρεβενών . Ευτύχημα θεωρείται ότι δεν βρίσκονταν στο χώρο περισσότεροι άνθρωποι, καθώς λίγη ώρα μετά την έκρηξη θα εισέρχονταν στο ίδιο κτίριο που . Για την έκρηξη στα γρεβενά και τα πιθανά αίτιά της μίλησε συνάδελφος των τριών εργατών που έχασαν τη ζωή τους.

Ο δήμαρχος γρεβενών κ γιώργος δασταμάνης δήλωσε ότι η έκρηξη ακούστηκε και μέσα στην πόλη ενώ ο ήχος της έφτασε έως τον δήμο δεσκάτης γρεβενών . Ο θόρυβος ακούστηκε σε ολόκληρη την . Για την έκρηξη στα γρεβενά και τα πιθανά αίτιά της μίλησε συνάδελφος των τριών εργατών που έχασαν τη ζωή τους. Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρώί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών, . Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα .

Ασ στο protothema.gr, η καταστροφή από την ισχυρή έκρηξη που έγινε το πρωί της δευτέρας και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, φέρεται να . A9m3u Kzweaum
A9m3u Kzweaum from s2.aek365.org
Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Ασ στο protothema.gr, η καταστροφή από την ισχυρή έκρηξη που έγινε το πρωί της δευτέρας και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, φέρεται να . Πρόκειται για έναν 46χρονο από τον πολύμυλο κοζάνης, έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το χωριό δήμητρα γρεβενών, . Στα μαύρα τα γρεβενά για την έκρηξη και το δυστύχημα στο εργοστάσιο που στοίχισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρώί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών, . Ο θόρυβος ακούστηκε σε ολόκληρη την . Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Ευτύχημα θεωρείται ότι δεν βρίσκονταν στο χώρο περισσότεροι άνθρωποι, καθώς λίγη ώρα μετά την έκρηξη θα εισέρχονταν στο ίδιο κτίριο που .

Πρόκειται για έναν 46χρονο από τον πολύμυλο κοζάνης, έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το χωριό δήμητρα γρεβενών, .

Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρώί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών, . Στα μαύρα τα γρεβενά για την έκρηξη και το δυστύχημα στο εργοστάσιο που στοίχισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Ο δήμαρχος γρεβενών κ γιώργος δασταμάνης δήλωσε ότι η έκρηξη ακούστηκε και μέσα στην πόλη ενώ ο ήχος της έφτασε έως τον δήμο δεσκάτης γρεβενών . Για την έκρηξη στα γρεβενά και τα πιθανά αίτιά της μίλησε συνάδελφος των τριών εργατών που έχασαν τη ζωή τους. Ευτύχημα θεωρείται ότι δεν βρίσκονταν στο χώρο περισσότεροι άνθρωποι, καθώς λίγη ώρα μετά την έκρηξη θα εισέρχονταν στο ίδιο κτίριο που . Ασ στο protothema.gr, η καταστροφή από την ισχυρή έκρηξη που έγινε το πρωί της δευτέρας και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, φέρεται να . Πρόκειται για έναν 46χρονο από τον πολύμυλο κοζάνης, έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το χωριό δήμητρα γρεβενών, . Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Ο θόρυβος ακούστηκε σε ολόκληρη την .

Ευτύχημα θεωρείται ότι δεν βρίσκονταν στο χώρο περισσότεροι άνθρωποι, καθώς λίγη ώρα μετά την έκρηξη θα εισέρχονταν στο ίδιο κτίριο που . Στα μαύρα τα γρεβενά για την έκρηξη και το δυστύχημα στο εργοστάσιο που στοίχισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Ασ στο protothema.gr, η καταστροφή από την ισχυρή έκρηξη που έγινε το πρωί της δευτέρας και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, φέρεται να . Ο θόρυβος ακούστηκε σε ολόκληρη την . Για την έκρηξη στα γρεβενά και τα πιθανά αίτιά της μίλησε συνάδελφος των τριών εργατών που έχασαν τη ζωή τους.

Για την έκρηξη στα γρεβενά και τα πιθανά αίτιά της μίλησε συνάδελφος των τριών εργατών που έχασαν τη ζωή τους. T3boqnbfawfj9m
T3boqnbfawfj9m from cdn.ethnos.gr
Ο θόρυβος ακούστηκε σε ολόκληρη την . Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Ασ στο protothema.gr, η καταστροφή από την ισχυρή έκρηξη που έγινε το πρωί της δευτέρας και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, φέρεται να . Ευτύχημα θεωρείται ότι δεν βρίσκονταν στο χώρο περισσότεροι άνθρωποι, καθώς λίγη ώρα μετά την έκρηξη θα εισέρχονταν στο ίδιο κτίριο που . Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρώί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών, . Στα μαύρα τα γρεβενά για την έκρηξη και το δυστύχημα στο εργοστάσιο που στοίχισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Πρόκειται για έναν 46χρονο από τον πολύμυλο κοζάνης, έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το χωριό δήμητρα γρεβενών, .

Ευτύχημα θεωρείται ότι δεν βρίσκονταν στο χώρο περισσότεροι άνθρωποι, καθώς λίγη ώρα μετά την έκρηξη θα εισέρχονταν στο ίδιο κτίριο που .

Ευτύχημα θεωρείται ότι δεν βρίσκονταν στο χώρο περισσότεροι άνθρωποι, καθώς λίγη ώρα μετά την έκρηξη θα εισέρχονταν στο ίδιο κτίριο που . Ο δήμαρχος γρεβενών κ γιώργος δασταμάνης δήλωσε ότι η έκρηξη ακούστηκε και μέσα στην πόλη ενώ ο ήχος της έφτασε έως τον δήμο δεσκάτης γρεβενών . Ασ στο protothema.gr, η καταστροφή από την ισχυρή έκρηξη που έγινε το πρωί της δευτέρας και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, φέρεται να . Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρώί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών, . Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Στα μαύρα τα γρεβενά για την έκρηξη και το δυστύχημα στο εργοστάσιο που στοίχισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Για την έκρηξη στα γρεβενά και τα πιθανά αίτιά της μίλησε συνάδελφος των τριών εργατών που έχασαν τη ζωή τους. Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Πρόκειται για έναν 46χρονο από τον πολύμυλο κοζάνης, έναν 33χρονο από τα γρεβενά και έναν 36χρονο με καταγωγή από το χωριό δήμητρα γρεβενών, . Ο θόρυβος ακούστηκε σε ολόκληρη την .

Γρεβενα Εκρηξη : Ο δήμαρχος γρεβενών κ γιώργος δασταμάνης δήλωσε ότι η έκρηξη ακούστηκε και μέσα στην πόλη ενώ ο ήχος της έφτασε έως τον δήμο δεσκάτης γρεβενών .. Ο θόρυβος ακούστηκε σε ολόκληρη την . Στα μαύρα τα γρεβενά για την έκρηξη και το δυστύχημα στο εργοστάσιο που στοίχισε τρεις ανθρώπινες ζωές. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Ασ στο protothema.gr, η καταστροφή από την ισχυρή έκρηξη που έγινε το πρωί της δευτέρας και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, φέρεται να .

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook